Werken zoals je gewend bent maar dan super snel!

Voorloop verbinding

Voorloop verbinding Standaard
Flexibele looptijd
Incl. Vast IP-adres
Kant en klaar pakket
Werkt als een normale verbinding
Om te zetten naar een vaste verbinding
Ook geschikt voor pin, alarm & telefonie
Glasvezel
Aan het wachten tot er eindelijk glasvezel wordt aangelegd, of krijg je plotseling te maken met een lange levertijd? Wij helpen je graag!
94,95 maand (vanaf)

Voor welke periode kan ik het pakket huren?

Onze pakketten zijn al vanaf één maand te huren en kunnen vervolgens per maand worden verlengd of opgezegd. Voor een korte periode bespreken wij graag de mogelijkheden!

Ik wacht op glasvezel, kunnen jullie mij helpen?

Jazeker! Onze pakketten worden veel ingezet om de lange levertijd van bijv. een glasvezelverbinding te overbruggen. Het pakket kan gemakkelijk en snel in gebruik worden genomen, zodat je direct beschikt over een snelle internet verbinding.

Kan ik het pakket ook omzetten naar een vaste verbinding?

Dat kan! Wij leveren voor al onze klanten een kosteloze overstap-service. Deze service biedt de mogelijkheid om het tijdelijke pakket om te zetten naar een vaste verbinding, zodra deze beschikbaar is. Hierdoor heb je nooit last van een dubbele factuur of internet onderbreking.

Werkt mijn pin, alarm of telefonie met dit pakket?

Ja! Onze pakketten zijn gemakkelijk te gebruiken i.c.m. werkplekken, pinapparaten, alarmsystemen of telefonie. Ook beschikken de pakketten over een vast IP-adres, zodat verbinding maken met een server geen enkel probleem geeft.

Direct van tijdelijk naar vast internet?

Ons pakket kan de wachttijd overbruggen of wij helpen je direct met de overgang naar een vaste verbinding. Hierdoor kom je geen enkel moment zonder internet te zitten.

Tijdelijk internet glasvezel

Sneller internet buitengebied

De zakelijke voorloopverbinding van Tijdelijk Zakelijk Internet is zonder meer voor elk bedrijf interessant. In de overbruggingsperiode profiteer je van hoge snelheden, waarbij het mogelijk is om een flexibel abonnement af te sluiten. Ons pakket is uitgerust met een high-end-router en een onbeperkte 4G/5G simkaart zonder daglimiet, die vooraf helemaal is afgesteld op jouw wensen.

Daarnaast leveren we maatwerk in de vorm van extra (buiten)antennes, acces points of switches. Hierdoor hoef je bij levering alleen nog maar de stekker in het stopcontact te doen en je bent automatisch verbonden met een snelle zakelijke voorloopverbinding.

Wij onderscheiden ons in het leveren van zakelijke voorloopverbindingen doordat je bij ons niet hoeft na te denken over wat je precies nodig hebt. Dit hebben wij al voor je gedaan. Je bestelt ons pakket gemakkelijk online via de besteltool of telefonisch en binnen 24 uur ben je live op jouw locatie.

Met onze spoedservice ben je vaak al dezelfde dag online.

Tijdelijke voorloopverbinding

Geen wachttijd, wel een hoge snelheid

Tegenwoordig is er een groeiende behoefte aan snelle zakelijke internetverbindingen. Met een snelle internetverbinding zoals zakelijk glasvezel kan er enorm veel tijd worden bespaard.

Het nadeel van zakelijke glasvezelverbindingen is dat de doorlooptijd vaak lang is. Gemiddeld is de levertijd 3 tot 6 maanden en soms zelfs langer. Tijdelijk Zakelijk Internet zorgt dat je ook in deze periode online bent met een tijdelijke voorloopverbinding: Tijdelijk internet glasvezel.

4G Buitengebied internet
4G glasvezel internet

Tijdelijk internet glasvezel

Snel, betrouwbaar en gemakkelijk

Deze zakelijke voorloopverbinding is uitermate geschikt voor bedrijven die glasvezel hebben aangevraagd en nog een tijdje moeten wachten op de glasvezelverbinding, terwijl er geen of nauwelijks internet beschikbaar is.

Met de zakelijke voorloopverbinding van Tijdelijk Zakelijk Internet beschik je binnen 24 uur over een zeer stabiele verbinding. Onze oplossing is plug and play en flexibel af te nemen tot het moment dat glasvezel op jouw locatie beschikbaar is.

Voorloop verbinding pakketten

 • Tijdelijk internet
  • 94,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks opzegbaar
   • 250 GB / Maand
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G LTE Router (Lease)

  • Bekijk
Meest gekozen
 • Tijdelijk onbeperkt internet
  • 119,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks, 12 of 24 maanden
   • Onbeperkt internet*
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G of 5G Router (Koop of lease)

  • Bekijk

Vragen over een verloop verbinding?

Die beantwoorden wij graag!

    Contact

Geen moment zonder internet zitten? Wij helpen graag!