Veelgestelde vragen

Vragen? Hier vind je een antwoord!

Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Het Tijdelijk internet pakket

Waaruit bestaat het pakket?

Ons pakket bestaat standaard uit een 4G/4G+ of optioneel 5G router, met daarin een 4G/5G EU simkaart. Wij stellen vooraf de router helemaal naar wens in, zodat jij op locatie enkel nog de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Optioneel leveren wij ook extra hardware bij de pakketten, zoals: buitenantennes, access points, switch etc.

Hoeveel gebruikers kunnen er op één pakket?

De routers die wij gebruiken kunnen standaard tot 64 apparaten tegelijk voorzien van internet, dit is met extra hardware ook nog uit te bereiden. Echter is ons advies om tot maximaal 25 personen op één pakket te verbinden. Dit zodat iedereen over voldoende snelheid beschikt.

Is onbeperkt ook écht onbeperkt internet?

Wij bieden een onbeperkt bundel tegen een “don’t push” policy, wat betekend dat wij geen harde limieten stellen maar wel echte groot verbruikers kunnen aanspreken op misbruik. Onder de 600GB/maand zal er niets aan de hand zijn, wil je toch liever een meer data gebruiken? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Hoe werkt de 250GB Bundel?

Na 250GB zal een waarschuwing per mail worden verzonden en zal de bundel geblokkeerd worden. Wil je deze weer activeren of ophogen? Neem dan gerust contact met ons op!

Welke snelheid kan ik verwachten?

Onze routers bieden een snelheid tot 300Mbps, waarbij tot 100Mbps een realistische snelheid is. Toch hangt de snelheid erg van de locatie en situatie af. Voor een goede indicatie ontvangen wij graag jouw postcode en huisnummer.

Kan ik het pakket in het buitenland gebruiken?

Ja! Al onze pakketten kunnen kosteloos en gemakkelijk, het hele jaar door in het buitenland (EU) worden gebruikt.

Bestellen & Retourneren

Hoe kan ik betalen?

Alle betalingen geschieden vooraf via bankoverschrijving of automatische incasso.

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kan gemakkelijk via: Bestellen . Ook kun je een email sturen naar info@tijdelijk-zakelijk-internet.nl of bellen naar 085 6660 111.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Plaats jij jouw bestelling voor 16.00, dan leveren wij het pakket de volgende dag bij jouw adres. Wil je het pakket liever sneller ontvangen?  Dan kun je deze altijd bij ons afhalen of gebruik maken van onze spoedservice.

Moet ik borg betalen?

Nee, wij hanteren geen borg. Wel vragen wij de 1e factuur voor levering aan ons te voldoen. Verdere facturen hebben allemaal netjes een 14 dagen betaaltermijn.

Hoe en wanneer kan ik het pakket retourneren?

Voor onze maandelijks opzegbare pakketten, vragen wij om tenminste 5 werkdagen voor het einde van de maand bij ons op te zeggen. In dit geval krijg je van ons een bevestiging en kosteloos een retourlabel, deze kun je dan gebruiken om de retour aan ons te retourneren.

Wat houdt de spoedservice in?

In dit geval zorgen wij dat het pakket direct in orde wordt gemaakt en een spoedkoerier het pakket binnen enkele uren bij het adres komt afleveren. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Kan ik het pakket ook bij jullie afhalen?

Ja, dat kan! In dit geval vragen wij om ons te mailen of bellen, zodat wij het pakket direct kunnen klaarmaken en klaarzetten.

Ons adres:
Veerpolder 2a
2361KV, Warmond

Leveren jullie ook aan consumenten?

Nee, als onze pakketten zijn enkel voor bedrijven. Wel kun je onze pakketten overal gebruiken, zolang deze wordt aangevraagd met een KVK-nummer.

Overige

Hoe werkt de installatie?

Heel gemakkelijk! Wij stellen alles vooraf voor jou in, zodat jij enkel de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Op de router staat een sticker met alle gegevens, dus verbinden is zo regelt.

Welk pakket heb ik nodig?

Dat hangt heel erg af van de situatie, bij twijfel adviseren wij altijd om het Onbeperkt internet pakket te nemen. Dit zodat jij nergens over na hoeft te denken en altijd voorzien bent van een goede verbinding. Wil je liever altijd op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen je direct!

Is jullie oplossing veilig?

Jazeker! Wij zorgen altijd dat onze routers voorzien zijn van een veilig wachtwoord en de laatste software updates. Daarnaast monitoren wij het gebruik en kunnen wij eventueel misbruik detecteren. Zou je liever gebruik maken van een VPN? Dan is ook dat mogelijk bij onze pakketten (Optioneel).

Leveren jullie ook 5G?

Jazeker, binnen Nederland kun je optioneel gebruik maken van het 5G Netwerk. Voor deze optie leveren wij (tegen meerprijs) een super snelle 5G router.

Kan ik dit pakket ook thuis gebruiken?

Dat kan! Zolang de registratie op jouw bedrijfsnaam komt te staan, kun je het pakket overal gebruiken.

Contactgegevens

Contact

Info@tijdelijk-zakelijk-internet.nl

Adres

Veerpolder 2a, 2361KV Warmond

Support

(+31) 0 85 666 0 111

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag – 09:00 / 17:30