Tijdelijk internet nodig? Wij helpen je graag!

Tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting Standaard
Locatie onafhankelijk
Maandelijks opzegbaar
Spoedservice (Optioneel)
250GB of onbeperkt internet
Incl. Hardware en configuratie
Plug and play te gebruiken
Basic
Gewoon altijd en overal een stabiele internet verbinding, direct live en zonder gedoe. Dat is wat je wilt! Wij zorgen voor het complete pakket, zodat jij enkel de stekker in het stopcontact hoeft te steken.
94,95 maand (vanaf)

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Plaats jij jouw bestelling voor 16.00, dan leveren wij het pakket de volgende dag bij jouw adres. Wil je het pakket liever sneller ontvangen?  Dan kun je deze altijd bij ons afhalen of gebruik maken van onze spoedservice.

Hoeveel personen kunnen op één pakket?

De routers die wij gebruiken kunnen standaard tot 64 apparaten tegelijk voorzien van internet, dit is met extra hardware ook nog uit te bereiden. Echter is ons advies om tot maximaal 25 personen op één pakket te verbinden. Dit zodat iedereen over voldoende snelheid beschikt.

Leveren jullie ook TV?

Nee, wij leveren enkel een internetverbinding. Wel zijn onze pakketten geschikt om een (Smart)TV op aan te sluiten of bijv. te gebruiken om online TV te kijken.

Werkt het pakket ook in het buitenland?

Ja! Al onze pakketten kunnen kosteloos en gemakkelijk, het hele jaar door in het buitenland (EU) worden gebruikt.

Huurders of werknemers?

Op zoek naar tijdelijk internet voor huurders of werknemers? Wij helpen jou graag met de volledige oplossing en nemen al het werk volledig uit handen. Onze pakketten zijn volledig plug and play en kunnen op iedere locatie flexibel ingezet worden.

Tijdelijk internet glasvezel

Overal super snel internet

Als je op een tijdelijk adres woont, is internet vaak een probleem. Tijdelijk Zakelijk Internet biedt dé ideale oplossing voor Tijdelijke huisvesting of recreatiewoningen.

Onze oplossing is gemakkelijk en snel aan te sluiten voor een flexibele periode en daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld internationale studenten, werknemers of andere mensen zonder vaste woonplaats.

Zo kan een vaste internetverbinding niet zomaar overal aangevraagd worden en zijn de contracten vaak 12 tot wel 36 maanden. Juist omdat internet in deze tijden bijna net zo belangrijk is geworden als gas of water is het van groot belang om een goede, flexibele verbinding op locatie te krijgen.

Flexibel internet

Tijdelijk internet zonder vast contract

Compleet flexibel inzetbaar

Tijdelijk zakelijk internet biedt internetpakketten vanaf 1 maand, zonder contract of verplichtingen. Deze pakketten worden kant-en-klaar opgeleverd en kunnen dus direct op iedere locatie (waar een stroomvoorziening beschikbaar is) worden gebruikt.

Hierdoor ben je volledig flexibel en zeker van een goed werkende internetverbinding.

Flexibel internet
Tijdelijk internet expats

Tijdelijk internet voor werkgevers of verhuurders

Perfect voor expats of tijdelijke verhuur

Wanneer je als werkgever of verhuurder meerdere verbindingen nodig hebt of vaker behoefte hebt aan een van onze pakketten, gaan wij graag met je in gesprek. Wij kunnen meedenken over een maatwerkoplossing, waarbij we rekening houden met jouw wensen op het gebied van standaardisering van wachtwoorden, landingspagina’s, internetbeperkingen of beveiligingsaspecten.

Ook begrijpen we goed dat je mogelijk niet het hele jaar dezelfde bezetting hebt en in sommige maanden meer of minder behoefte hebt aan onze pakketten. Uiteraard gaan wij ook hierover graag met je in gesprek en kijken we samen naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Tijdelijke huisvesting pakketten

 • Tijdelijk internet
  • 94,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks opzegbaar
   • 250 GB / Maand
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G LTE Router (Lease)

  • Bekijk
Meest gekozen
 • Tijdelijk onbeperkt internet
  • 119,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks, 12 of 24 maanden
   • Onbeperkt internet*
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G of 5G Router (Koop of lease)

  • Bekijk

Vragen over tijdelijke internet pakketten?

Die beantwoorden wij graag!

    Contact

Geen hardware nodig? Dan helpen wij graag met enkel een simkaart