Op zoek naar Tijdelijk onbeperkt internet?

Tijdelijk internet

Meest gekozen
 • Tijdelijk internet
  • 119,95 maand
   • Maandelijks opzegbaar
   • 100GB, 250 GB of Onbeperkt
   • Publiek vast IP-adres (Optioneel)
   • Volledige EU Dekking (Optioneel)
   • Incl. 4G LTE Router (Lease)

  • Aanvragen
 • Tijdelijk internet
  • 94,95 maand
   • 12 maanden contract
   • 100GB, 250GB of Onbeperkt
   • Publiek vast IP-adres (Optioneel)
   • Volledige EU Dekking (Optioneel)
   • Incl. 4G LTE Router (Lease)

  • Aanvragen
Tijdelijk onbeperkt internet
Toch liever een groter pakket? Tijdelijk internet zonder de beperkingen van een databundel, direct online zoals je gewend bent. Dit pakket is ook te gebruiken in de EU.
124,95 maand

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Plaats jij jouw bestelling voor 16.00, dan leveren wij het pakket de volgende dag bij jouw adres. Wil je het pakket liever sneller ontvangen?  Dan kun je deze altijd bij ons afhalen of gebruik maken van onze spoedservice.

Hebben jullie ook onbeperkt internet?

Jazeker, kijk op “Tijdelijk onbeperkt internet” voor meer informatie!

Hoeveel internet heb ik nodig?

Dat hangt heel erg af van de situatie, bij twijfel adviseren wij altijd om het Onbeperkt internet pakket te nemen. Dit zodat jij nergens over na hoeft te denken en altijd voorzien bent van een goede verbinding. Wil je liever advies op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen je direct!

Welke snelheid kan ik verwachten?

Onze routers bieden een snelheid tot 300Mbps, waarbij tot 100Mbps een realistische snelheid is. Toch hangt de snelheid erg van de locatie en situatie af. Voor een goede indicatie ontvangen wij graag jouw postcode en huisnummer.

Flexibel internet, zonder contract

Gratis verzenden en retourneren

Plug and play pakketten

Volledige EU Dekking (365/jaar)

Sinds kort te vinden op Kiyoh!

Tijdelijk zakelijk internet

Direct een oplossing die past

Tijdelijk internet voor de zakelijke markt, juist omdat verbonden zijn zo belangrijk is en iedere dag niet verbonden zijn kan leiden tot een verlies aan omzet. Wij vinden het belangrijk dat wanneer je een tijdelijke of langdurige 4G-oplossing kiest, dit goed aansluit op jouw bedrijf. Helaas is dit nog lang niet altijd vanzelfsprekend.

Het komt regelmatig voor dat bedrijven niet beschikken over het juiste internetpakket, waardoor de snelheid of stabiliteit van het internet tegenvalt. In andere gevallen is de oplossing juist te geavanceerd, waardoor er onnodig extra kosten worden gemaakt. Onze uitdaging is om te gaan voor een professionele oplossing gericht op jouw situatie, zodat je verzekerd bent van stabiel internet en nooit teveel betaalt.

Tijdelijk zakelijk internet biedt een onbeperkt-pakket aan, optioneel een vast publiek IP-adres, en is te gebruiken in de hele EU. Ons product wordt gekenmerkt door kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, zonder dagbundels, datalimieten* of andere restricties. Wij bieden een zorgeloze oplossing die past bij jouw organisatie.

Zo gebruiken wij premium simkaarten die in 4G en 5G LTE routers gaan, in combinatie met optionele accessoires. Hierdoor helpen we jou en je bedrijf aan de beste internetverbinding.

In het geval van een slechte dekking binnen of buiten, bieden wij tal van mogelijkheden om de verbinding alsnog tot stand te laten komen.

Internet binnen 24 uur

Plug & play (zonder installatie)

Wij bieden Tijdelijk Zakelijk Internet met behulp van een 4G of 5G LTE router, simkaart en optioneel een switch, buitenantenne of accespoint. Al onze Tijdelijk Zakelijk Internet pakketten worden kant-en-klaar opgeleverd, waardoor er geen moeilijke installaties of aanpassingen nodig zijn. Vooraf geef je gemakkelijk je wensen door, waarna wij ervoor zorgen dat de router geconfigureerd en afgesteld bij je aankomt.

Bij ontvangst hoef je alleen nog de router van stroom te voorzien, waarna je direct beschikt over een werkende internetverbindingOnze routers zijn geschikt voor WiFi, bekabeld internet, VoiP telefonie, camera- en alarmsystemen, kassasystemen en pinapparatuur.

Met spoed internet bestellen

Spoedservice

Binnen 4 uur online

Tijdelijk Zakelijk Internet is vaak direct nodig en kan geen uren of dagen op zich laten wachten. Bij TZI begrijpen we dat je geen dag zonder internet kunt. Heb je toch problemen met jouw internetverbinding?

Met onze spoedservice ben je snel en flexibel weer online. Kies voor deze service en krijg binnen 4 uur een tijdelijke internetoplossing op jouw locatie. Deze service is 24/7 beschikbaar.

Met spoed internet bestellen

Meer informatie over Tijdelijk internet?