Over ons

“Onze wereld verandert snel door veranderingen in de It- en telecomwereld.”

Tijdelijk Zakelijk Internet

Tijdelijk Zakelijk Internet is met meer dan 15 jaar kennis en ervaring, de specialist in het leveren van tijdelijke en permanente internetoplossingen.

Onze kracht is met onze plug and play internetoplossingen, binnen 24 uur te voorzien in stabiele internverbindingen overal ter wereld.

Met onze service helpen we klanten die een acuut internetprobleem hebben, of op zoek zijn naar een duurzame internetverbinding. Ons doel hierbij is klanten een stukje gelukkiger te maken.

Service

Met onze serviceverlening ontzorgen wij niet alleen tijdens het proces van levering, maar staan we ook voor je klaar tijdens de gebruiksperiode. Hierdoor kun jij je blijven focussen op de zaken die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.

Snelheid

Wij staan voor snelheid; zowel in het leveren van snelle internetverbindingen als in onze handelingssnelheid jou binnen 24 uur te laten profiteren van de verbinding.

Gemak

Met onze plug and play internetoplossingen, creëren wij een optimaal gebruikersgemak voor jou als eindgebruiker.

Flexibiliteit

In onze dienstverlening bieden wij mogelijkheden internet flexibel af te nemen voor een dag een week of een maand.

Persoonlijk

Onze organisatie kenmerkt zich door het hebben van persoonlijk contact. Je krijgt bij ons altijd een vast contactpersoon toegewezen die mee denkt met jouw wensen, zonder dat je eindeloos in een wachtrij geplaatst wordt.

Kwaliteit

De kwaliteit van de internetverbinding staat bij ons hoog in het vaandel. Wij borgen deze kwaliteit, door met onze kennis en ervaring altijd te kiezen voor de beste verbinding op jouw locatie.

Bereikbaar

Wij zijn optimaal bereikbaar voor onze klanten, ook buiten kantoortijden en/of in het weekend.

Onze missie:

Onze missie is om bij een acuut of structureel internetprobleem, binnen 24 uur te zorgen voor de best mogelijke internetverbinding op jouw locatie, zodat jouw bedrijfsprocessen snel hervat kunnen worden, zonder dat jij daar zelf iets voor hoeft te doen.

Ons kantoor is gevestigd aan de Veerpolder 2-A te Warmond, waar we met ons team klanten bedienen door het hele land.

TZI-kantoor

Op zoek naar Tijdelijk internet?