Ons team

Wouter Prins

Wouter Prins

Algemeen Directeur / Commercieel Directeur

Sales

Marketing

Voorstellen: Mijn naam is Wouter Prins en ik ben oprichter en eigenaar van het mooie bedrijf Tijdelijk Zakelijk Internet.
Mijn achtergrond ligt in de ICT en Telecombranche, waar ik bij een van de grootste telecombedrijven van Nederland jarenlang kennis en ervaring op heb mogen doen met betrekking tot het leiden van zakelijke (glasvezel) internetprojecten.

Met deze expertise zijn we een aantal jaren geleden ons bedrijf ‘Tijdelijk Zakelijk Internet’ gestart met de filosofie klanten die problemen ervaren of in gebieden zitten waar de mogelijkheden voor internet beperkt zijn, binnen 24 uur te voorzien van een stabiele internetverbinding. Wat mij persoonlijk de meeste voldoening geeft, is dat door de service die wij bieden, de klant er uiteindelijk een positieve ervaring aan over houdt.

Mijn rol: Mijn rol is het aansturen van het team van Tijdelijk Zakelijk Internet, waarbij ik klanten adviseer en sales en marketingcampagnes begeleid met betrekking tot (tijdelijke) 4G/5G diensten en zakelijk (glasvezel) internet.

Werken: Het leukste aan werken bij Tijdelijk-Zakelijk-Internet is onderdeel uit te maken van een hecht team, waar we plezier maken combineren met hard werken voor onze klanten.

Alexander Tamboer

Alexander Tamboer

Technisch Directeur

Techniek

Marketing

Mijn naam is Alexander Tamboer en ik ben samen met Wouter, oprichter en eigenaar van Tijdelijk-Zakelijk-internet. Vanuit de gedachte bedrijven echt te helpen (want welk bedrijf kan nu nog een dag zonder internet), werken wij iedere dag aan mooie oplossingen en versturen wij door heel Nederland onze pakketten.

Soms worden wij gebeld voor een spoedlevering van een noodpakket, waarbij snelheid en gemak een belangrijk deel is. En een andere keer gaan wij juist in gesprek over een maatwerkoplossing voor een langer termijn project. Die afwisseling houdt het leuk, spannend en vooral uitdagend.

Mijn rol is het team ondersteunen in de technische kant van het product. Naast de technische vragen, bedenken wij echt gave oplossingen voor problemen waar onze klanten tegen aanlopen. Soms hebben we daar al over gedacht en soms lossen we dit samen met de klant op.

Daarnaast houd ik mij graag bezig met de marketing rondom Tijdelijk-Zakelijk-Internet. Want hoe gaaf is het om aan iedereen te laten zien, wat voor mooie dingen wij allemaal doen!

Het leukste aan werken bij Tijdelijk-zakelijk-internet.nl, is toch wel het Team waarmee we gezamenlijk, iedere opdracht tot een succes weten te maken.

Maar ook de afwisseling in situaties, problemen en vraagstukken. Dit laat zien hoe wij naast snelheid en gemak, ook perfect in staat zijn, flexibel te acteren en schakelen.

Alexander Tamboer

Alexander Tamboer

Technisch Directeur

Background

Lilian Baars

Office manager

Service

Support

Hallo! Ik ben Lilian Baars en sinds januari jl. in dienst bij Tijdelijk Zakelijk Internet. In het verleden ben ik werkzaam geweest in soortgelijke functies in verschillende bedrijfsculturen. Ik vind het fantastisch om bij een jong en groeiend bedrijf te werken. Het motiveert mij enorm als (nieuwe) klanten met volle tevredenheid gebruik maken van ons Tijdelijk Zakelijk Internet.

Vaak is er ook met spoed een internetverbinding nodig, dat wij deze snel kunnen leveren geeft een voldaan gevoel als de klant hierna weer opgelucht zijn werkzaamheden kan hervatten. De telecom is relatief nieuw voor mij, het is een interessante branche welke volop in ontwikkeling is. Leuk om in deze flow mee te gaan, om te leren en samen te werken met mijn collega’s.

Als Officemanager krijgt u mij waarschijnlijk als eerste aan de telefoon te spreken. Ik sta u graag te woord en hoop dat ik u zo goed mogelijk kan helpen met uw vragen. Mocht u inhoudelijk nog verdere vragen hebben kan ik u altijd doorschakelen met mijn collega Alexander of Wouter.

Het leukste aan werken bij Tijdelijk-zakelijk-internet.nl is dat wij echt een team zijn, wij staan klaar om u zo spoedig en goed mogelijk te helpen. Wij hebben bijvoorbeeld wel eens klanten waarbij het internet er opeens uitligt binnen het bedrijf, het is dan extra belangrijk om snel te schakelen.

Door samen te werken met mijn collega’s krijgen wij dit snel voor elkaar. Hierin onderscheid Tijdelijk Zakelijk Internet zich ook gelijk van andere bedrijven, een stukje persoonlijkheid en het inleven in de klant.