Op zoek naar Tijdelijk onbeperkt internet?

Onbeperkt internet sim

Onbeperkt internet sim Standaard Concurrent
Onbeperkt internet*
Dag limiet
Vast IP-adres
Buitenland dekking (+)
Netwerk restricties
Management portal
Tijdelijk internet
Liever een totaal pakket? Onze tijdelijk zakelijk internet pakketten bieden tijdelijk internet inclusief hardware en toebehoren. Direct online of met installatie voor een langere periode.
124,95 maand

Wat is de fair use policy? ?

Wij bieden een onbeperkt bundel tegen een “don’t push” policy, wat betekend dat wij geen harde limieten stellen maar wel echte groot verbruikers kunnen aanspreken op misbruik. Onder de 600GB/maand is er niets aan de hand. Wil je toch liever een meer data gebruiken? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Welke snelheid kan ik met de sim verwachten?

Onze routers bieden een snelheid tot 300Mbps, waarbij tot 100Mbps een realistische snelheid is. Toch hangt de snelheid erg van de locatie en situatie af. Voor een goede indicatie ontvangen wij graag jouw postcode en huisnummer.

Kan ik de simkaart het hele jaar door in het buitenland gebruiken?

Ja! Al onze pakketten kunnen kosteloos en gemakkelijk, het hele jaar door in het buitenland(EU) worden gebruikt.

Ik wil meerdere simkaarten afnemen, kan dat?

Jazeker, wil je liever een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Hoge snelheden en dekking

Incl. Vast IP-adres

Managed portal

Onbeperkt internet*

Onbeperkt internet zonder limiet*

Geen dag, week of maand limiet (FUP*)

4G zakelijk internet maar dan supersnel en écht onbeperkt. Waar veel providers simkaarten aanbieden met limieten of snelheidsverlagingen, biedt TZI een simkaart waarbij je ongelimiteerd internet kunt gebruiken, zonder dag limiet of snelheden die worden afgeknepen. Perfect dus voor vele toepassingen.

Ben je al in het bezit van een router en de benodigde accessoires? Ook in die situatie denken we graag met je mee en sturen we je alleen de TZI onbeperkt sim toe. Je kunt de router met de simkaart vervolgens zelf aansluiten. Kom je er toch niet helemaal uit? Onze specialisten staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Deze 4G/5G onbeperkt internet sim is te gebruiken in de hele EU. De onbeperkt simkaart is uniek omdat er geen verbruiksrestricties op zitten, terwijl er hoge 4G/5G snelheden worden gehaald.

Een ander voordeel ten opzichte van de meeste simkaarten is dat deze onbeperkt simkaart standaard is uitgerust met een vast publiek IP-adres, zodat de kaart op afstand benaderbaar is.

Onbeperkt internet EU

4G Unlimited sim EU

365 dagen per jaar te gebruiken in heel Europa

Onbeperkt internet binnen de hele EU, ideaal wanneer je veel zaken doet over de grens. De onbeperkt simkaart EU van TZI heeft geen beperking na 60 dagen, zoals het geval is bij reguliere simkaarten.

TZI biedt een oplossing die je het hele jaar door kunt gebruiken in hele EU en stelt daarbij de belangrijkste netwerken open. Dit zorgt ervoor dat onze onbeperkt simkaart EU flexibel is in combinatie met een hoge mate van dekking.

Unlimited data sim

Onbeperkt internet met vast IP

Werken zoals je gewend bent

Ieder apparaat dat verbonden is met het internet krijgt een IP-adres toegewezen. Dit IP-adres is de registratiecode van het apparaat en wordt in het geval van mobiel internet standaard en automatisch gewisseld door jouw provider. Dit maakt het voor sommige applicaties of bijvoorbeeld servers lastig om te herkennen dat je verbinding probeert te maken.

Een vast IP-adres maakt het gemakkelijker en sneller voor applicaties om te herkennen wie je bent. Om deze reden bieden wij zowel onze totaalpakketten als sim only aan inclusief een vast IP-adres.

Unlimited data sim

Vragen over onze onbeperkt internet sim?