Benieuwd naar onze tijdelijk internet pakketten?

Nood internet

Nood internet Standaard
Maandelijks opzegbaar
Spoedlevering (optioneel)
Incl. Hardware
Plug and play geleverd
250GB of onbeperkt internet
Gemakkelijk te verlengen
Tijdelijk internet
Noodpakket, wanneer de internetverbinding plotseling niet meer beschikbaar is of een storing langer dan gewenst duurt. Wij lossen het direct op en leveren een kant en klare oplossing.
94,95 maand (vanaf)

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Plaats jij jouw bestelling voor 16.00, dan leveren wij het pakket de volgende dag bij jouw adres. Wil je het pakket liever sneller ontvangen?  Dan kun je deze altijd bij ons afhalen of gebruik maken van onze spoedservice.

Kan ik het pakket ook afhalen?

Ja, dat kan! In dit geval vragen wij om ons te mailen of bellen, zodat wij het pakket direct kunnen klaarmaken en klaarzetten.

Waaruit bestaat een pakket?

Ons pakket bestaat standaard uit een 4G/4G+ of optioneel 5G router, met daarin een 4G/5G EU simkaart. Wij stellen vooraf de router helemaal naar wens in, zodat jij op locatie enkel nog de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Optioneel leveren wij ook extra hardware bij de pakketten, zoals: buitenantennes, access points, switch etc.

Welk pakket heb ik nodig?

Dat hangt heel erg af van de situatie, bij twijfel adviseren wij altijd om het Onbeperkt internet pakket te nemen. Dit zodat jij nergens over na hoeft te denken en altijd voorzien bent van een goede verbinding. Wil je liever advies op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen je direct!

Nooit meer last van een storing?

Tijdelijk zakelijk internet biedt meerdere oplossingen voor internetstoringen, met onze noodpakketten is jouw organisatie binnen enkele uren weer online. Toch geloven wij dat het voorkomen nog altijd beter is, om deze reden bieden wij ook preventieve noodpakketten.

Nood internet

Direct weer online!

Tijdelijk internet als noodoplossing voor een grote storing op de zaak, fout bij werkzaamheden of wanneer je er plotseling achter komt dat jouw provider later dan verwacht de internetverbinding zal opleveren. TZI biedt een noodpakket voor als jouw internetverbinding onverwachts uitvalt of uitblijft en zorgt dat je binnen 1 werkdag weer voorzien bent van een werkende internetverbinding.

Wij begrijpen de noodzaak en urgentie als je last hebt van een storing en bieden daarom een kant-en-klaar pakket. Op deze manier ben je direct weer live met een snelle internetoplossing.

Tijdelijk internet storing
Tijdelijk internet verbouwing

Tijdelijk internet bij verhuizing of verbouwing

Flexibel en gemakkelijk

Bij een zakelijke verhuizing of verbouwing komt het vaak voor dat de oude internetverbinding niet meer werkt of dat de verbinding op het nieuwe adres nog niet geïnstalleerd is. Toch is het juist in deze situatie van belang dat de werknemers of klanten geen last ondervinden van een niet werkende internetverbinding.

Ons tijdelijke internet pakket biedt een flexibele oplossing waarbij je gedurende de verhuizing en verbouwing onbeperkt gebruik kunt maken van een stabiele internetverbinding. Daarnaast bieden wij complete flexibiliteit en denken we met je mee, zodat jij het pakket krijgt dat past bij jouw situatie.

Tijdelijk noodoplossing

Tijdelijk onbeperkt internet

Zonder gedoe een echt goede oplossing

Onbeperkt internet zonder daglimiet, een onbeperkte internetoplossing. TZI biedt als één van de weinige aanbieders de mogelijkheid om onbeperkt internet zonder harde restricties te gebruiken. Hierdoor heb jij de mogelijkheid te beschikken over een tijdelijke onbeperkte internetverbinding, zonder gedoe.

Onbeperkt internet houdt in dat je grote hoeveelheden data kunt gebruiken zonder dat je wordt afgeknepen. Kortom: Geen restricties of buitenbundelkosten.

Samen met jou stellen we het juiste internetpakket samen, waarbij je zelf bepaalt hoelang je gebruik wilt maken van het onbeperkt internet pakket.

Tijdelijk noodoplossing

Nood internet pakketten

 • Tijdelijk internet
  • 94,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks opzegbaar
   • 250 GB / Maand
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G LTE Router (Lease)

  • Bekijk
Meest gekozen
 • Tijdelijk onbeperkt internet
  • 119,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks, 12 of 24 maanden
   • Onbeperkt internet*
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G of 5G Router (Koop of lease)

  • Bekijk

Vragen over nood internet?

Die beantwoorden wij graag!

    Contact

Meer informatie over onze noodpakketten?