Direct een offerte voor tijdelijk internet op de bouwplaats?

Internet op de bouw

Internet op de bouw Standaard
Flexibele looptijd (Projectmatig)
Locatie onafhankelijk pakket
Veilige verbinding mogelijk (VPN)
Incl. Hardware
Projectmatige oplossingen
Onbeperkt of bundelmatig
Basic
Internet op de bouw zonder gedoe en overal beschikbaar. Wij nemen alles uit handen en regelen dat iedere locatie perfect wordt voorzien van een stabiele verbinding.
94,95 maand (vanaf)

Kan ik voor iedere periode een pakket afnemen?

Onze pakketten zijn al vanaf één maand te huren en kunnen vervolgens per maand worden verlengd of opgezegd. Voor een korte periode bespreken wij graag de mogelijkheden!

Ik heb meerdere projecten, kan ik het pakket ook meenemen?

Jazeker! Onze pakketten zijn flexibel mee te nemen naar meerdere locaties.

Mijn project bevindt zich in een buitengebied, is dit een probleem?

Nee, doordat onze pakketten gebruik maken van een 4G/4G+/5G verbinding, zijn wij niet afhankelijk van een vaste kabel. Door de goede dekking in Nederland kunnen wij vrijwel overal een goede internetverbinding opleveren.

Hoeveel personen kunnen het pakket gebruiken?

De routers die wij gebruiken kunnen standaard tot 64 apparaten tegelijk voorzien van internet, dit is met extra hardware ook nog uit te bereiden. Echter is ons advies om tot maximaal 25 personen op één pakket te verbinden. Dit zodat iedereen over voldoende snelheid beschikt.

Tijdelijk internet

Bekijk hier onze tijdelijk internet pakketten. Wij leveren kant en klare pakketten die direct in gebruik genomen kunnen worden.

Tijdelijk Internet op de bouwplaats

Overal een stabiele verbinding

De meeste bouwplaatsen kenmerken zich door het ontbreken van standaard voorzieningen. Naast voorzieningen als gas, water en licht, is er op de bouwplaats tijdens de bouw vaak behoefte aan een tijdelijke internetverbinding.

Tijdens de bouw leveren wij internetverbindingen direct aan aannemers, architecten, nutsbedrijven en gemeenten. Uit ervaring weten we dat een flexibele verbinding op de bouw essentieel is. Bij ons is het mogelijk om zowel maandelijks opzegbare pakketten als pakketten voor 12 of 24 maanden af te nemen. Daarnaast leveren wij als dat nodig is ook extra (buiten)antennes zodat het internetsignaal zo goed mogelijk binnenkomt.

Ook voor de camera’s waarmee de bouwplaats worden beveiligd is goed internet noodzakelijk. Tijdelijk Zakelijk Internet biedt hiervoor een 4G/5G onbeperkt internet simkaart met een vast publiek IP-adres.

Hierdoor is de simkaart op afstand te beheren. Doordat de simkaart onbeperkt gebruikt kan worden leent deze zich uitstekend om camerabeelden te bekijken en terug te kijken.

Wifi in de bouwkeet

Voor iedereen beschikbaar

De behoefte aan een stabiele internetverbinding in het tijdelijke kantoor of bouwkeet is natuurlijk groot. Bij het uploaden en versturen van bouwtekeningen, video’s en presentaties is een goede down- en uploadsnelheid vereist. Tijdelijk Zakelijk Internet biedt speciale simkaarten die niet gelimiteerd zijn, waardoor je altijd beschikt over de snelst mogelijke verbinding op het 4G en/of 5G netwerk.

Speciaal voor gebruik in een bouwkeet levert Tijdelijk Zakelijk Internet een maatwerkoplossing, zodat meerdere personen tegelijk gebruik kunnen maken van een stabiele internetverbinding. Het grote voordeel van onze oplossing is dat deze zeer eenvoudig is aan te sluiten met behulp van de plug and play internet box.

wifi op de bouwplaats
Internet op de bouw

Onbeperkt internet op de bouw

Unlimited in de gehele EU

Vaak worden er op de bouwlocatie relatief grote bestanden verzonden, zoals plattegronden, bouwtekeningen en videomateriaal. Dit zorgt ervoor dat er niet alleen een goede internetverbinding nodig is, maar ook een verbinding op 4G+ of 5G zonder gebruiksrestricties of limieten.

Daarnaast komt het vaak voor dat 4G-internetverbindingen afgeknepen worden op snelheid, waardoor het normale gebruik van internet niet meer mogelijk is. Tijdelijk Zakelijk Internet biedt hier een oplossing voor met een zeer snelle 4G/5G verbinding zodat je onbeperkt internet kunt gebruiken zonder restricties.

Bouwplaats internet

Bouw in een Buitengebied

Overal snel internet

Bouwprojecten bevinden zich soms in gebieden die nog onvoldoende voorzien zijn van goede internetverbindingen. Vaak ontbreekt hier glasvezel en liggen er alleen koperen verbindingen die in de regel lagere snelheden geven.

Als de snelheden van je vaste verbinding zo laag zijn dat normaal gebruik van internet niet of nauwelijks mogelijk is, spreken we van zogenaamde buitengebieden. Speciaal gericht op de buitengebieden levert Tijdelijk Zakelijk Internet de oplossing op maat op basis van het 4G/5G netwerk.

Wij maken zeer snel 4G/5G internet in het buitengebied mogelijk. De snelheden die TZI haalt zijn vergelijkbaar met de snelheid van glasvezel, door de combinatie van onze router, antennes, versterker en simkaart.

Bouwplaats internet

Pakketten voor op de bouw

 • Tijdelijk internet
  • 94,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks opzegbaar
   • 250 GB / Maand
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G LTE Router (Lease)

  • Bekijk
Meest gekozen
 • Tijdelijk onbeperkt internet
  • 119,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks, 12 of 24 maanden
   • Onbeperkt internet*
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G of 5G Router (Koop of lease)

  • Bekijk

Vragen over bouw internet?

Die beantwoorden wij graag!

    Contact

Bouwproject in een buitengebied? Geen enkel probleem!