Speciale eisen of wensen, wij geven advies op maat!

Evenementen internet

Evenementen internet Standaard
Flexibele looptijd (Maatwerk)
Dekking in de gehele EU
Incl. Vast IP-adres
Incl. Hardware
Compleet maatwerk optioneel.
Back-up variant (Optioneel)
Basic
Juist op de korte momenten zoals een evenement is het belangrijk dat de internetverbinding direct en zonder gedoe online komt (en blijft). Wij nemen graag al het werk uit handen en helpen jou aan een stabiele verbinding.
94,95 maand (vanaf)

Welke snelheid kan ik verwachten

Onze routers bieden een snelheid tot 300Mbps, waarbij tot 100Mbps een realistische snelheid is. Toch hangt de snelheid erg van de locatie en situatie af. Voor een goede indicatie ontvangen wij graag jouw postcode en huisnummer.

Bieden jullie ook maatwerk?

Jazeker, naast onze vaste pakketten bieden wij voor iedere situatie een oplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van welk netwerk maken jullie gebruik?

Onze pakketten maken standaard gebruik van het KPN-netwerk, echter hebben wij ook mogelijkheden voor het gebruik van andere netwerken.

Bieden jullie 5G?

Jazeker, binnen Nederland kun je optioneel gebruik maken van het 5G Netwerk. Voor deze optie leveren wij (tegen meerprijs) een super snelle 5G router.

Ieder evenement is anders!

Heb je een specifieke situatie, looptijd, locatie of wensen? Wij gaan graag in gesprek om gezamenlijk alle mogelijkheden te bekijken. Wij hebben in de afgelopen jaren veel evenementen mogen voorzien van internet en denken ook graag mee met die van jou!

Event Wifi

In de hele EU

Internet op evenementen is tegenwoordig steeds vaker een voorwaarde dan een toevoeging. Toch is het leveren van een goede internetverbinding tijdens een evenement voor veel aanbieders niet de meest gemakkelijke klus. De locatie, het aantal bezoekers, de periode, de oppervlakte of de toepassing zijn factoren die het soms lastig maken een goede verbinding te leveren.

Event internet van Tijdelijk Zakelijk Internet is dé oplossing voor jouw situatie omdat we maatwerk leveren. Daarnaast zijn alle simkaarten vooraf getest en leveren wij advies over het gebruik van hardware bij event wifi.

Tijdelijk Zakelijk Internet heeft een ruime ervaring in het leveren van internet op evenementen. Wij maken vooraf een gedegen analyse van het project of evenement, zodat wij precies weten welk pakket vereist is om een goede verbinding te kunnen creëren.

Aan de hand van de analyse bepalen we welke routers ingezet kunnen worden, met hoeveel acces points we gaan werken en hoeveel simkaarten we inzetten. Met deze werkwijze voorzien wij jouw evenement van begin tot eind van stabiel internet.

Tijdelijk internet op maat

Wij denken graag mee

Met event internet of event wifi kan je zelf een pakket samenstellen en de keuze kunt maken uit verschillende opties. Zo heb je de mogelijkheid om een standaardbundel af te nemen op één netwerk of om te kiezen voor meerdere netwerken op één sim. Je betaalt op deze manier alleen voor wat je écht nodig hebt.

Onze internetpakketten zijn uitgerust met stabiele internetverbindingen en premium simkaarten. Daarnaast bieden wij een EU-simkaart inclusief vast IP-adres. Ideaal voor bijvoorbeeld uw beveiligingssystemen of kassa’s op de evenement locatie.

internet op evenementen
event wifi

Tijdelijk wifi op een beurs of congres

Een echt goede verbinding

Het leveren van een tijdelijke internetoplossing voor een beurs of congres is een aparte tak van sport.

Met event internet of event wifi van TZI heb je de mogelijkheid om met grote groepen mensen tegelijk gebruik te maken van van één stabiele verbinding.

Internet voor 1 dag

Flexibel internet

Voor iedere periode beschikbaar

Wanneer je een evenement organiseert is het mogelijk dat je enkel voor de duur van je evenement internet nodig hebt. Vaak zal je echter voor een langere periode internet moeten afnemen en dus betalen voor een periode waarin je het niet gebruikt. Tijdelijk Zakelijk Internet biedt jou de complete flexibiliteit om zelf aan te geven voor welke periode je het internet nodig heb.

Je kunt zelf aangeven voor welke periode je gebruik wilt maken van het internet. Duurt het evenement een aantal maanden? Ook dan kunnen wij je helpen met een aanbod op maat.

Internet voor 1 dag

Nood internet pakketten

 • Tijdelijk internet
  • 94,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks opzegbaar
   • 250 GB / Maand
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G LTE Router (Lease)

  • Bekijk
Meest gekozen
 • Tijdelijk onbeperkt internet
  • 119,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks, 12 of 24 maanden
   • Onbeperkt internet*
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G of 5G Router (Koop of lease)

  • Bekijk

Vragen over nood internet?

Die beantwoorden wij graag!

    Contact

Op zoek naar Tijdelijk internet zonder dag of week limiet?