Benieuwd naar de snelheid op jouw locatie?

Buitengebied internet

Buitengebied Internet Standaard
Maandelijks, 12 of 24 maanden
Geschikt voor alle werkplekken
250GB of onbeperkt internet
Hardware in koop of lease (4G, 4G+, 5G)
Gemakkelijk aan de bestaande installatie te koppelen
Ook geschikt voor pin, alarm, camera’s & telefonie
Basic
Heb jij een trage internetverbinding en is glasvezel niet beschikbaar? Geen probleem, onze pakketten kunnen gemakkelijk als primaire internetverbinding worden ingezet.
94,95 maand (vanaf)

Welke snelheid kan ik verwachten?

Onze routers bieden een snelheid tot 300Mbps, waarbij tot 100Mbps een realistische snelheid is. Toch hangt de snelheid erg van de locatie en situatie af. Voor een goede indicatie ontvangen wij graag jouw postcode en huisnummer.

Wij hebben een groot terrein/gebouw, is dit een probleem?

Nee, voor iedere situatie kunnen wij een oplossing bieden. In sommige gevallen leveren wij extra hardware mee, maar altijd komt het goed! Wij gaan graag in gesprek over alle wensen.

Welk pakket heb ik nodig?

Dat hangt heel erg af van de situatie, bij twijfel adviseren wij altijd om het Onbeperkt internet pakket te nemen. Dit zodat jij nergens over na hoeft te denken en altijd voorzien bent van een goede verbinding. Wil je liever advies op maat? Neem dan contact met ons op en wij helpen je direct!

Kan ik mijn bestaande (internet) hardware blijven gebruiken?

Dat kan! Onze routers kunnen gemakkelijk voor of naast de bestaande installatie werken. Dit zorgt ervoor dat je direct gebruik kunt maken van het internet en kunt werken zoals je gewend bent.

Overal snel internet?

Doordat ons pakket gebruik maakt van 4G/5G zijn wij niet afhankelijk van een kabel uit de grond. Hierdoor kunnen wij vrijwel overal in Nederland een snelle internet opleveren. Benieuwd wat dit voor jou betekend?

Zakelijk buitengebied internet

Snel op iedere locatie*

Ondanks de grote ontwikkelingen binnen de telecom bevinden nog steeds veel huizen en kantoren zich in een zogenoemd buitengebied. Een buitengebied is vaak een terrein buiten de bebouwde kom waarbij internetkabels grote afstanden moet overbruggen.

Deze afstanden zorgen ervoor dat de internetsnelheden op locatie laag of zelfs helemaal niet beschikbaar zijn. Dit kan ook voorkomen op bedrijventerreinen binnen de bebouwde kom die al een langere tijd bestaan en hierdoor nooit een upgrade hebben gekregen.

Veel telecompartijen bieden hierdoor voor consumenten een oplossing, maar kiezen er bewust voor dit niet beschikbaar te stellen voor zakelijke klanten. Daarnaast bevatten deze pakketten veel haken en ogen, zoals verbruikslimieten of afgeknepen snelheden.

TZI biedt als een van de weinige internetproviders de mogelijkheid zakelijk buitengebied internet zonder restricties of limiteringen af te nemen.

4G Internet buitengebied

Nu ook in 5G beschikbaar

Dit buitengebied internet wordt geleverd op basis van een 4G/5G verbinding waardoor je niet afhankelijk bent van de beperkte bekabeling van jouw pand. Het mobiele internet in Nederland is een van de snelste verbindingen ter wereld, waardoor het perfect te gebruiken is als alternatief voor een vaste aansluiting.

Ook heeft 4G/5G internet het voordeel dat er geen lastige installatie benodigd is, waardoor hoge aansluitkosten worden vermeden. Het pakket wordt kant-en-klaar geleverd met een router waar tot wel 100 apparaten aan gekoppeld kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk de router aan jouw bestaande netwerk te koppelen, waardoor je kunt blijven werken zoals je dat gewend bent.

Glasvezel snelheid in het buitengebied
4G Buitengebied internet

Buitengebied glasvezel snelheid

Super snel internet

Onze buitengebied internet oplossing maakt gebruikt van het Nederlandse 4G/5G netwerk. Dit netwerk is een van de beste netwerken ter wereld. Door de enorme snelheden biedt 4G buitengebied internet van TZI internetsnelheden die te vergelijken zijn met een glasvezelverbinding. In buitengebieden zijn snelheden tot 100 MBps dan ook meer een standaard dan uitzondering.

Naast de simkaart zorgt onze speciale router ervoor dat er optimale snelheden worden behaald. In de router kan de snelheid gelijkmatig worden verdeeld over het aantal gebruikers. Als er gebruik wordt gemaakt van speciale toepassingen of bijvoorbeeld VoIP telefonie is dit gemakkelijk in te stellen in onze router.

Buitengebied internet pakketten

 • Tijdelijk internet
  • 94,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks opzegbaar
   • 250 GB / Maand
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G LTE Router (Lease)

  • Bekijk
Meest gekozen
 • Tijdelijk onbeperkt internet
  • 119,95 maand (vanaf)
   • Maandelijks, 12 of 24 maanden
   • Onbeperkt internet*
   • Publiek vast IP-adres
   • Volledige EU Dekking
   • Incl. 4G of 5G Router (Koop of lease)

  • Bekijk

Vragen over buitengebied internet?

Die beantwoorden wij graag!

    Contact

Direct beschikking tot een snelle internetverbinding?